Om bloggen

Underveis på vandring

Jeg liker å se på livet som en vandring. I forskjellig terreng, med ett skritt om gangen, en dag av gangen. Likevel med en livsretning, et mål – med mange delmål underveis …Livsvandringen, som ikke går langs en merket sti, men som går gjennom varierte landskap; åpne vidder, lun skog, krevende motbakker, myr og gjørme, luftige tinder, vakker kystlandskap. Med møter, medvandrere og rasteplasser underveis.

Her vil jeg dele bilder og kanskje noen ord fra turer; vakker natur, steder og møter langs veien. Jeg har delt inn innleggene i ulike kategorier; Turglimt, Retreat, Pilegrimsvandring, Møtesteder, Utemat og Tanker langs veien.

Turglimt
Her legger jeg ut glimt fra fjellet og fjæra, bålet og furuskogen, vintersnø og vårblomstring. Det er en salig blanding av rykende ferske og litt eldre turopplevelser.

Retreat
Å trekke seg tilbake fra hverdagens mylder og være noen dager på et retreatsted….For å finne hvile og stillhet. Å søke Gud, den dypeste livskile. Og å se klarere egne lengsler og livsretningen videre. Det finnes mange vakre retreatsteder og jeg har vært på noen av dem.

Pilegrimsvandring
Pilegrimstanken handler om både en ytre og en indre vandring, som gir rom for og beskriver troens og livets prosesser. Her handler det først og fremst om å være underveis. Pilegrimstradisjonen knytter sammen natur, kultur og kristen spiritualitet. Her er fokus på både Gud, naturen og mennesket, både kropp, sjel og ånd. Dette er noe jeg synes er spennende, og det er helhetstanken ved pilegrimsvandringen jeg liker spesielt godt.

Møtesteder
…av ulike slag…

Utemat
Mat fra naturen og matlaging i naturen…

Tanker langs veien
…underveis…

Breheimen 138

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s