Bursdagskafè på Maritoppen

Hva gjør man når man får en ny god nabo som heter Mari, når begge naboene har bursdag i løpet av et par uker, når det snart er midtsommer, når det endelig har «landa» med jobb, når sola skinner og det snart er ferie..? Jo, da åpner man kafè! Med deilige kaker, valgfri kaffe, to grønne hager, med gode venner og naboer som kafègjester. Det var koselig det!

Meny:
Gulrotkake, red velvet cake (med to flasker rød konditorfarge!), ostekake, verdens beste sjokoladekake (ifølge Mathias), paier, ostegrisini, cookies, Marias boller. Og selvfølgelig god kaffe i valgfri kopp!

DSC_0199 DSC_0200 DSC_0201 DSC_0203 DSC_0208 DSC_0212

Juni 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s