Grip

Grip er en øygruppe som ligger ca 12 km utenfor Kristiansund. Et artig sted, uten fastboende men med velholdte og fargerike hus som nå brukes som feriehus. Et sted med mye kultur, trange gater mellom husene, frodige og viltvoksende hager, lav puls, tørrfisk i takmønene, måker og fiskebåter. På Grip er det en gammel rød stavkirke fra 14oo-tallet, og man tror at pilegrimene som kom sjøveien var innom her.

Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (2)Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (3)Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (1)Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (4) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (5)Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (6) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (7) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (8) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (13) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (12) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (11) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (10) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (9) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (14) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (15)Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (16) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (18) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (17) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (19) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (20) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (21) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (22) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (23) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (24) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (25) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (26) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (27) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (28) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (29) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (30) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (31) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (32) Grip. Foto Mari Kolbjørnsrud (33)Grip

Mai 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s