Burua og Lia Gård

Fløterhytta på Burua ligger ved Storsjøen og hører til retreatstedet Lia Gård. Bare 20 minutters gange fra gården på mosegrodd sti i furuskog. Peters kapell ligger på samme tunet som Fløterhytta, og ved siden av der igjen St. Helena-hytta. Et nydelig lite tun nede ved «sjøbredden». Her var vi en helg i mai, Åse Linn, Sigurd og jeg. For å «pusse litt» på hytta (dvs vaske ut en god porsjon med muselort, og å rense tak) og for å være sammen. Åse Linn møtte Lia for første gang. Jeg har vært der noen ganger nå, men jeg blir aldri ferdig med Lia. Stadig noe nytt å oppdage. Og alltid så mye vakkert og så mye varme. Opplevelse av STOR raushet og gjestfrihet. Ingeborg, Sigmund, Ingar og Mareike er mennesker med store hjerter.

En helg med tåke og flom i Østerdalen.

Bål til frokost, middag og kvelds!

Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (1) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (2) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (3) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (4) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (5) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (6)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (7)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (8)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (22)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (21)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (20)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (19)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (18)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (17)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (16)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (12)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (10)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (9)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (13) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (15)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (34)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (33)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (31)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (23)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (24)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (25)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (27) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (28) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (29) Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (30)Burua og Lia Gård. Foto Mari Kolbjørnsrud (35) Lia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s