Bjåen

«Bjåen fjellstove er ein overnattingstad for deg som ynskjer å kjenne atmosfære frå den gamle tida kombinert med fjelluft frå setesdalsheiane, hanegal og bjølleklang frå ei aktiv gardsdrift og mat frå det lokale med smak frå det kontinentale. Bjåen fjellstove er sertifisert økoturismebedrift, og vart hausten 2009 kåra til noregs hyggelegaste overnattingsplass av søndagsmagasinet dagbladet». Dette skriver Ragnhild Bjåen på egen nettside. Fjellstova er unik og stemningsfull og proppfull av tradisjon og god atmosfære. Perfekt sted for en fest – for eksempel Tones 30 årsdag. Midt oppå fjellet mellom Haukeli og Hovden.

 

Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (8) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (21) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (12) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (11) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (10) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (14)Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (20) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (19) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (15) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (5) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (4) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (3) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (2) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (1) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (6) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (16)Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (7)Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (17) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (18) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (22) Bjaen. Foto Mari Kolbjørnsrud (13) Bjaen

Juli 2009

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s