Skåtøy Kafè & Galleri

Skåtøy utenfor Kragerø en sommerdag…Marie og jeg tok oss en tur med båten, og dumpa rett oppi Skåtøy Kafè & Galleri hvor vi like godt slo oss til den dagen. Superkoselig kafè og en veldig fin utstilling med Bjørg Thoraldsdottir. Mye her som var godt for både øye og mage. Og ører: «Piratkonsert» med Bjørn Eidsvåg fra en knaus i nærheten. Og, ikke minst, her var sommerens flotteste sko – de var røde!

Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (1) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (3) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (4) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (5) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (6) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (7) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (8) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (9) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (10) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (11) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (12) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (13) Skatoy. Foto Mari Kolbjornsrud (15)  Skatoy

August 2011

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s