Budeiekurs i Iungsdalen

Sommeren 2009 lærte jeg alt som skal til for å være budeie: jeg var på budeiekurs i Iungsdalen for å skrive en sak om dette gjennom jobben i DNT. Melking av ku er vel det aller viktigste, det fikk vi i fingrene etter hvert. Så var det foredlingen: separere melka, kinne smør, surne rømme, yste ost, lage rømmegrøt, saupkake, saupsuppe…Kos med geitene var en naturlig side ved å være budeie på Iungsdalshytta noen dager. Og vips: ferdig utdannet budeie! (eller…?)

Budeiekurs Iungsdalen (1) Budeiekurs Iungsdalen (25) Budeiekurs Iungsdalen (24) Budeiekurs Iungsdalen (23) Budeiekurs Iungsdalen (22) Budeiekurs Iungsdalen (21) Budeiekurs Iungsdalen (20) Budeiekurs Iungsdalen (19) Budeiekurs Iungsdalen (18) Budeiekurs Iungsdalen (17) Budeiekurs Iungsdalen (16) Budeiekurs Iungsdalen (15) Budeiekurs Iungsdalen (14) Budeiekurs Iungsdalen (13) Budeiekurs Iungsdalen (12) Budeiekurs Iungsdalen (11) Budeiekurs Iungsdalen (10) Budeiekurs Iungsdalen (9) Budeiekurs Iungsdalen (8) Budeiekurs Iungsdalen (7) Budeiekurs Iungsdalen (6) Budeiekurs Iungsdalen (5) Budeiekurs Iungsdalen (4) Budeiekurs Iungsdalen (2)

DNT Oslo og Omegn har rettighetene til disse bildene.

Juli-2009

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s