Sommerdager i Jotunheimen

Reportasjetur i Jotunheimen sommeren 2010, der jeg gikk den klassiske turen Gjendesheim – Glitterheim – Memurubu – Gjendebu – Fondsbu. På Glitterheim var jeg noen dager på fjelleir for ungdom for å skrive en sak til DNTs årbok. Så møtte jeg herlige Solbjørg på Fondsbu og skreiv en sak om denne godhjerta og rause bestyreren. Inspirerende dame!

Jotunheimen (1) Jotunheimen (2) Jotunheimen (3) Jotunheimen (4) Jotunheimen (5) Jotunheimen (9) Jotunheimen (10) Jotunheimen (6) Jotunheimen (7) Jotunheimen (11) Jotunheimen (12) Jotunheimen (13) Jotunheimen (14) Jotunheimen (15) Jotunheimen (16) Jotunheimen (17) Jotunheimen (18) Jotunheimen (19) Jotunheimen (20) Jotunheimen (21) Jotunheimen (22) Jotunheimen (23) Jotunheimen (24) Jotunheimen (25) Jotunheimen (26) Jotunheimen (27) Jotunheimen (28) Jotunheimen (29)

DNT Oslo og Omegn har rettighetene til disse bildene.

Kart Jotunheimen

Juli 2010

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s