Sykkeltur i Grimsdalen

Grimsdalen er en flott seterdal nord i Rondane, med slake grusveier som det fint å sykle på. Jeg tok toget til Hjerkinn stasjon og her sto en sykkel og ventet på meg. Syklet over til Folldal og inn Grimsdalen til Grimsdalshytta. Søster Anne kom etter og vi fikk oss noen fine dager med både hest, sykkel, sau og vafler.

Grimsdalen (1) Grimsdalen (2) Grimsdalen (3) Grimsdalen (4) Grimsdalen (5) Grimsdalen (6) Grimsdalen (7) Grimsdalen (12) Grimsdalen (11) Grimsdalen (8) Grimsdalen (9) Grimsdalen (10) Grimsdalen (13) Grimsdalen (14) Grimsdalen (15) Grimsdalen (16) Grimsdalen (17) Grimsdalen (18) Grimsdalen (19) Grimsdalen (20) Grimsdalen (21) Grimsdalen (22) Grimsdalen (23) Grimsdalen (24) Grimsdalen (25) Grimsdalen (26) Grimsdalen (27) Grimsdalen (28) Grimsdalen (29) Grimsdalen (30) Grimsdalen (31) Grimsdalen (32) Grimsdalen (33)

DNT Oslo og Omegn har rettighetene til disse bildene.

Kart Rondane

Juli 2011

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s