Korsveiforum i Grimstad

Korsveiforum 2014 var på Bibelskolen i Grimstad, med temaet «Fellesskapt – Det rause livet med Gud og hverandre». I presentasjonen av temaet for forumdagene står det:

Vi er fellesskapt. Skapt av fellesskap, til fellesskap. Gjennom fellesskap blir vi oss selv. Sammen er vi rike.

Vi er fellesskapt. Uttrykket har vi lånt fra Per Fugelli, samfunnsmedisineren som minner oss om at det er viktigere hvordan vi danser med flokkene våre enn hva vi tjener og presterer.

Der Guds rike bryter fram, begynner mennesker å dele. Og hva skal egentlig alle med hver sin drill og hver sin hytte? Vi vil dele saker og ting og liv. Vi vil gjenoppdage Gudsrikets delekultur, for enkelhets og rettferdighets skyld.

I sommer inviterer vi til Korsveiforum på Bibelskolen i Grimstad 16.-20. juli. Vi vil samles hos den rause Gud, som lar det regne over rettferdige og urettferdige, som ga seg selv for oss, som inviterer oss til måltidsfellesskap.

Vi vil komme sammen som det rause fellesskapet som gir rom for de vi er, og for å vokse videre. Det fargerike, skjøre, sterke, nådige, sanne, dansende, delende fellesskapet. Hvor langt kan vi dele? Vi trenger ikke å gjøre alt selv, eller misunne hverandre, for vi er én kropp i Kristus. Det rause fellesskapet er ikke seg selv nok, men inviterer inn og deler like til jordas ender.

Vi lengter etter den rause tida, der vi ikke holdes stramt i tømme av tidsskjemaer og effektivitetspress, men der livet får bli til i møtene underveis. Der frelsens tid er nå, og ting får ta den tida de tar. Fordi god tid er bedre enn dårlig tid. Fordi våre tider er i Guds hånd. Og hvem kan vel med all sin bekymring legge så mye som en alen til sin livslengde?

Det rause livet med Gud og hverandre gir en smak av Guds rike, midt iblant oss. I lyset av det vil vi søke Jesus Kristus – bygge fellesskap – leve enklere – og fremme rettferdighet – på Sørlandet i sommer. Velkommen!

Her er noen glimt fra sommerdagene i Grimstad:

Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (152)Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (5) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (7) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (3)Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (25) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (21) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (9) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (8) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (36) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (39)Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (48) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (52) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (56) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (60) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (62) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (67) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (70) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (72)  Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (76) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (78) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (85) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (95)Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (1) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (144) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (102) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (117) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (139) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (140) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (142)Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (147) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (149) Korsveiforum. Foto Mari Kolbjørnsrud (154)

Juli 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s