Fyrferie på Torungen

I sommer var Åse Linn og jeg på vår andre fyrferie sammen. I fjor var det Ona som var stedet, i år var det Store Torungen. En sjarmerende liten øy utenfor Arendal, med villsau og måker, DNT-overnatting og elektrisk trillebår. Og altså dette fyret. Vi var her et døgn, og fikk våre gode prater, vår utfoldende fototid, og våre nybakte grovbrødskiver med jordbærsyltetøy (rett før middag..!). Møtet med fire barnefamilier som også bodde der ute noen dager, gjorde inntrykk. Så inkluderende og rause folk…som inviterte til sommermiddag på kaia ala Himmelblå, med langbord og fersk makrell! Og prikken over i-en: himmelsk kaffe laget av Thore-Andre, som er selveste innehaver av kaffebrenneriet Torungen Kaffe. Mmmm….

Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (1) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (2) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (3) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (4) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (5) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (6) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (7) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (8) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (9) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (10)Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (11) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (12) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (13) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (14) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (15) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (16) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (17) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (18) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (19) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (20) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (21) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (22) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (23) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (24) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (25) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (26) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (27) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (28) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (29) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (30) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (31) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (32) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (33) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (34) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (35) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (36) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (37) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (38) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (39) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (40) Store Torungen. Foto Mari Kolbjørnsrud (41)  Torungen

Juli 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s