Sommertur med Tråkk

Tråkks sommertur hadde i år base i Skjolden i Sogn. Jeg var så heldig å få både siste restplass og noen av sommerens høydepunkter der…!

Leirliv med så mange koselige folk, gode måltider rundt campingbordet, varme sommerkvelder i sommerkjole, og enda varmere sommermorgener inne i teltet…!

Fellestur til Fuglesteg, utegudstjeneste med nattverd og kirkekaffe med hellekaker.

Store Soleibotntind (2083 moh.) i Hurrungane, med vanvittig utsikt utover tinderekkene. Storen rett imot. Wow…!

Fannaråken (2068 moh)…endelig kom jeg hit også! Uplanlagt, og egentlig ganske deilig, aleinetid opp til toppen, og hyggelig bekjentskap med Gorm som jeg traff midtveis. Møtte resten av gruppa oppe ved hytta. Kanelsnurr, eplemost og kaffe i hytteveggen. 365 grader panorama. Neste gang blir det overnatting…!

Dans. Fine møter. Glede.

Omtrent dette var Tråkkdagene for meg i sommer.

Trakk Skjolden. Foto Mari Kolbjornsrud (7)Trakk Skjolden. Foto Mari Kolbjornsrud (6) Trakk Skjolden. Foto Mari Kolbjornsrud (5) Trakk Skjolden. Foto Mari Kolbjornsrud (4) Trakk Skjolden. Foto Mari Kolbjornsrud (3) Trakk Skjolden. Foto Mari Kolbjornsrud (2) Trakk Skjolden. Foto Mari Kolbjornsrud (1)Trakk Skjolden. Foto Mari Kolbjornsrud (8)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (10)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (9)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (8)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (7)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (6)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (5)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (4)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (3)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (2)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (1)Trakk Fuglesteg Foto Mari Kolbjørnsrud (11)Trakk Store Soleibotntind. Foto Mari Kolbjornsrud (2)Trakk Store Soleibotntind. Foto Mari Kolbjornsrud (7)Trakk Store Soleibotntind. Foto Mari Kolbjornsrud (6)Trakk Store Soleibotntind. Foto Mari Kolbjornsrud (5)Trakk Store Soleibotntind. Foto Mari Kolbjornsrud (1)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (8)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (9)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (1)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (12)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (11)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (10)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (5)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (4)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (3)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (2)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (6)Trakk Fannaråken.. Foto Mari Kolbjornsrud (7)  Skjolden

Juli 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s