Skrivestue på Utstein

Gode rolige sommerdager på Utstein Pilegrimsgard sammen med Torunn. Hvile i vakre omgivelser. Sauer og havutsikt, gode mennesker som alltid der ute.

Besøk hos «naboen», Utstein kloster, som er Norges eneste bevarte middelalderkloster.

Og skrivestua på toppen av Fjøløy ga inspirasjon for et skriveoppdrag om pilegrimsvandring, diakoni og sjelesorg.

Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (9) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (2) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (3) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (4) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (5) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (6) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (7) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (8) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (10) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (11) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (12) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (13) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (15) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (14) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (16) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (17) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (18) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (19) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (20) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (21) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (22) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (23) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (24) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (25) Utstein. Foto Mari Kolbjørnsrud (1)Utstein

Juli 2014

Se flere bilder fra Utstein Pilegrimsgard her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s